Cart

Höst/Vinter 2020

Till säsongen Höst/Vinter 2020 har vi kompletterat kollektionen med nya hampamattor i flera olika färger och storlekar. Du hittar också handgjorda ljusstakar i gjutjärn och nya färger på våra populära ljuslyktor i glas. Kökskollektionen utökas med muggar och skålar i vackert och hållbart stengods samt en gaffel och sked perfekt till tapas, glögg eller charkbrickan. Vår linneserie gjord av franskt lin har kompletterats med den nya färgen khaki och dessutom ett nytt mönster som vi kallar Pinstripe. Är det något du ser nedanför som du inte hittar i webshopen? Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här och få information om när produkterna finns i lager.

 


Brick överkast och kuddfodral

Brick överkast och kuddfodral är tillverkat av mjukt bomull med en vacker struktur. Överkastet finns i två olika storlekar, 140x200 cm och 180x260 cm. Kuddfodralet har storlek 50x50 cm och passar lika bra i sängen som i soffan.

Khaki - Ny linnefärg

Khaki är säsongens nya färg i linnesortimentet. Med dess behagliga färgton passar den in i hemmets alla rum. Den finns tillgänglig i sängkläder, kökstextilier och kuddfodral.

Pinstripe - Nytt linnemönster

Pinstripe är ett nytt mönster vår linnekollektion. Tyget har en krämvit grund med tunna mörkgråa ränder. Mönstret är vackert att mixa med andra färger ur linnekollektion. Pinstripe finns i sängkläder, kökstextilier och kuddfodral. 

Ljuslyktor i nya färger

Våra handgjorda ljuslyktor Frost och Lyric finns nu i totalt elva färger och sex storlekar. Här kan man skapa sina helt unika kombinationer med såväl storlekar som färger.

 

 


Midknot och Sumak hampmattor

Tell Me More har sedan start jobbat med materialet hampa. Hampa är känd för dess tålighet samt vackra rustika utseende. Denna säsong har vi kompletterat med mattor i flera olika färger och storlekar. 

Bon och Taranto stengods

Till bordsserveringen finns det tillskott av två nya serier, Bon och Taranto. Muggar, mindre skålar och tallrikar i tåligt stengods. Varje hantverk är unikt i sitt utseende. 

Ljusstakar av järn

Toulouse och Boule är två nya varianter av handjorda ljusstakar. De båda modellerna är tillverkade av järn. Boule finns i svart och silver och i tre olika storlekar. 

Luna ljuslyktor

Luna är en ljuslykta av återvunnet glas. Till denna säsong finns den även tillgänglig i två mindre storlekar. Kan med fördel fyllas med innehåll som stenar, sand eller blommor.

 


 

 

 

 

 

Shop