Cart

Vår/Sommar 2021

Nyheterna i Tell Me Mores vår/sommar 2021-kollektion består av såväl nya färger och helt nya produkter. Stengodsserien Bon kommer i tre nya tallrikar; middagstallrik, salladstallrik och pasta/soppskål.
Nytt för säsongen är även blockljus i 100% stearin, nya modeller av plädar i bomull och linne, nya färger på kuddfodral och sortimentet av sängkläder får nya härliga färger i både bomull och linne.
Alla våra sängkläder i bomull kommer dessutom övergå till 100% ekologisk odlad bomull. Är det något du ser nedanför som du inte hittar i webshopen?
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här och få information om när produkterna finns i lager.

Tallrikar i stengods

Bon - nya modeller

Bon-serien av tåligt stengods finns sen tidigare i två koppar, en liten skål och en assiette. Nu blir det en komplett servis tack vare vårens tillskott av en middagstallrik, salladstallrik och pasta/soppskål.

Kuddfodral i färgen chestnut

Rope kuddfodral - ny färg

Vår repkudde har en tidlös design och har funnits med i kollektionen länge. Nytt för den här säsongen är färgen Chestnut som kommer i storleken 50x50 cm.

Tre ljuslyktor i återvunnet glas

Blockljus - 100% stearin

Blockljusen som är i 100% stearin kommer att finnas i tre olika storlekar och passar perfekt i ljuslyktorna Luna. 

Sängkläder i bomull - ekologisk & nya färger

Sängkläder i bomull blir nu 100% ekologisk och får dessutom sällskap av två nya färger som vi kallar Tan och Shell. Fortfarande i samma fina tätvävda och stentvättade bomull som ger en härligt krispig kvalitet.

Brick kuddfodral - nya färger

Brick kuddfodral har tidigare funnits i färgen Harvest. Under våren kommer modellen i tre ytterligare färger: Sand, Olive och Charcoal.  

Sängkläder i linne - ny färg

Linnesängkläderna får en ytterligare färg: Chestnut. En varm färgton som ger ett härligt intryck i sovrummet.
Linnekollektionen finns nu i totalt nio jordnära färger som är lika fina var för sig som att matcha med varandra. 

 

Shop