TELL ME MORE TEAM

Här är teamet som jobbar på Tell Me More Interiors. Ett gäng som tror på att samarbetsvilja, kunskap och glädje är tre viktiga framgångsfaktorer. Finns inte den tjänst du söker? Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan till work@tellmemore.se.

_______

Porträtt Marcus

Marcus Eliasson

Partner & Business Manager
Marcus@tellmemore.se

____

"Min morfar var sjökapten och min far var textilimportör. Därav har jag fått mitt intresse för handel och sjöfart. Min stora passion och drivkraft finner jag, trots vår digitala värld, i mötet med kunden eller i mötet med producenten."

AnnaLena Jönsson

Partner & Creative Director
Annalena@tellmemore.se

____

"Vår grundidé när vi startade Tell Me More var att skapa en väl sammansatt kollektion med produkter som lever över tid. Hållbara material som fungerar i de flesta hem och miljöer oberoende av vilken stil du har."

Porträttbild Frida

Frida Lovén

CEO
Frida@tellmemore.se

____

"Styrkan i Tell Me More konceptet är produkter av god kvalitet som kan leva över en lång tid, det är något som tilltalat mig från start. AW23 nyheten Emilio blanket och cushion cover är en stor favorit hemma i soffan, textilier som förgyller vilken kväll som helst!"

Porträttbild Nellie

Nellie Norman

Account Manager Scandinavia
Sales@tellmemore.se

____

"Mitt nästa köp blir en bordsduk i AW23 serien Leon. Linneduken har en vacker bränd ton som jag gärna bjuder in i varje rum hemma."

Porträttbild Nellie

Malin Eriksson

Account Manager Export
Sales@tellmemore.se

____

Porträttbild Nellie

Lisa Wahlberg

Sales & Financial Coordinator 
Sales@tellmemore.se

____

"Jag älskar att inreda med mycket textilier och gärna med kuddar i olika strukturer och material för att göra soffan både levande och inbjudande. Det senaste tillskottet är SS24 kuddfodralet Maurice som passar bra ihop med andra favoriter. Att byta ut textilier är också ett enkelt sätt att variera inredningen över årstiderna."

 

porträtt helena

Helena Strauss

Digital Marketing Manager
Marketing@tellmemore.se


____

"Mitt nästa köp blir Adrian kuddfodral i färgen Seagrass som kommer förnya mina ljusa linnesoffor och blir ett bra komplement till de jordiga färgerna som präglar min inredning just nu."

Porträttbild Nellie

Mathilde Dahllöf

E-Commerce Coordinator
Marketing@tellmemore.se


____

"Mitt senaste köp är en urna i serien Terracina som har en djup bränd ton och som är ett bra komplement till min inrendning idag. Jag bjuder gärna in till middagar och när det mörknar blir det en självklarhet att tända ljus i lyktorna Lyric.'' 

porträtt louise

Louise Hofvenschiöld

Purchase & Sustainability Coordinator
On parental leave

____

"Mitt hjärta klappar lite extra för serien Marion som är av handvävt linne i en varm och dov färgskala som sys av våra fantastiska hantverkare i Indien. Färgen Dune har en ljuvlig grön nyans som gör sig vacker hemma hos mig."

Porträttbild Nellie

Hedvig Roman

Purchase & Product Developer
Production@tellmemore.se​​​


____

"Mitt nästa köp kommer bli bäddtextilier i 100% linne i färgen Taupe. Textilierna är helt underbara och den djupa mörka tonen kommer att vara ett bra komplement till min inredning."

porträtt Alicia

​​​​​​Alicia Hällström

Store Manager
Store@tellmemore.se


____

"Mina favoritprodukter är pläden Calma och kuddfodralet Holte. Mjuka textilier i dova toner skapar en harmonisk känsla och bjuder in till mysiga kvällar i soffan. När det mörknar ute tänder jag gärna ett ljus i ljusstaken Lou i färgen sand."

Porträttbild Nellie

Elin Wahlbacke

Sales Associate
Store@tellmemore.se
 

____

"Jag älskar att inreda med textilier och använda mig av vackra inredningsdetaljer. Ljuslyktan i naturstenen travertin står på min önskelista... Lyktan är en vacker detalj som kommer göra sig rätt hos mig, den kommer att bli mitt nästa köp."

Produkten har blivit tillagd i varukorgen