Cart
 

Lediga tjänster

VI SÖKER EN DUKTIG BUTIKSSÄLJARE MED KUNDEN I FOKUS 

I rollen som säljare i Tell Me More Concept store är du en viktig ambassadör för Tell Me More. Du brinner för det personliga mötet i butik och för att skapa en bra upplevelse för varje enskild besökare. Du tar en aktiv del i de mål som finns uppsatta och jobbar dagligen för att uppnå dem. Som säljare är du i första hand till för kunden men tillsammans med butikschef är du också drivande i att förvalta och utveckla butiken.

Tjänsten är ett vikariat på heltid (100%) med varierande arbetstider inkluderande helg. 
Vikariatet sträcker sig mellan 1 november 2021 – 31 december 2022

Den vi söker
Som person har du inga problem med att jobba självständigt och ta egna initiativ men du är också en stark lagarbetare. Vi ser gärna att du har ett brinnande inredningsintresse, även om det viktigaste är att du älskar att möta kunder och sätter en stolthet i att representera butiken du arbetar i. Du är prestigelös och tycker om ett varierat arbete. Vi ser gärna att du har jobbat i butik tidigare eller har annan sälj- och serviceerfarenhet.  

Det är meriterande om du
Kan påvisa goda säljresultat eller uppskattat servicearbete
Har ett stort intresse för, och kunskap inom, inredning och design
Har god datorkunskap och erfarenhet av att ha jobbat i olika affärssystem
Har körkort

Vi erbjuder
På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Hos oss har du möjlighet att växa, att vara med och påverka och få gehör för dina idéer.

Tjänsten är ett vikariat med omfattning på 100% och intervjuer sker löpande. Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet ”Säljare konceptbutik”. Sista ansökningsdag 21/10/03, rollen kan tillsättas tidigare.

 

Shop