Nu söker vi en butikschef till vår nya konceptbutik och en kombinerad butikssäljare och kommunikatör/e-handelsadministratör

 

Butikschef till vår nya konceptbutik
Du brinner för det personliga mötet i butik och för att skapa en bra upplevelse för varje kund. I din roll som butikschef har du ansvar för den dagliga driften i butiken, schemaläggning och för vissa administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har ett inredningsintresse, men det viktigaste är att du älskar att möta kunder och sätter en stolthet i att representera butiken du arbetar i. 

Du kommer att vara delaktig i projektet att bygga upp konceptbutiken, därför tror vi att du är flexibel som person och har lätt för att ”hugga i” där det behövs. 

Tjänsten omfattar heltid och är en tillsvidareanställning med tillträde så snart som möjligt. Tjänsten är baserad i Göteborg.  

 

Kombinerad butikssäljare och kommunikatör/e-handelsadministratör
Du brinner för att möta kunder, såväl fysiskt som digitalt. Du har förmågan och engagemanget att förmedla ett varumärkes kärnvärden i både tal och skrift. Du har ett stort intresse för e-handel och håller dig gärna uppdaterad på vad som händer i branschen. Du behärskar svenska och engelska obehindrat i både tal och skrift. 

Du kommer vara delaktig i projektet att bygga upp vår nya konceptbutik samt styra din tid själv utifrån verksamhetens behov, därför tror vi att du är strukturerad och flexibel och har lätt för att se vad som behöver göras. 

Tjänsten omfattar heltid och är en projektanställning med möjlighet till tillsvidare. Tjänsten är baserad i Göteborg. 

 

Ansök genom att skicka ett mail med cv och personligt brev till work@tellmemore.se så snart som möjligt, märk mailet med vilken tjänst du söker. Rekrytering sker löpande.

Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Shop