Cart
 

Lediga tjänster


Digital & Marketing Coordinator

I rollen som Digital & Marketing Coordinator planerar, driver och genomför du aktiviteter kring vår, framförallt, digitala kommunikation. Som del av teamet på ett litet, växande företag har den här rollen en bred arbetsbeskrivning. Bland annat kommer du att jobba med underhåll och utveckling av vår e-handel, sociala medier, marknadsföring, SEO, analys av data, PR och att producera kommunikativt säljmaterial. 

Vi söker
Du har en god förståelse för digital kommunikation och e-handel. Vi ser att du har tidigare erfarenhet inom området alternativt relevant utbildning. Det är viktigt att du är en duktig skribent på både svenska och engelska, och att du har förmågan att anpassa din text efter företagets tonalitet och språk. Intresse och förståelse för inredning och retail är meriterande. 

Du bör vara snabblärd och tycker om att utmana dig själv. Du har inga problem med att prioritera mellan olika arbetsuppgifter och är van vid att planera dina egna arbetsdagar. Vidare ser vi att du har god förmåga att hantera olika program och system och har en grundförståelse för bildbearbetning. Vi ser att du är flexibel både i ditt eget arbete men också i att kunna hjälpa till inom andra områden vid behov. Vi ser även att du är noggrann och att du trots ett högt tempo ser till att resultatet alltid håller hög kvalitet.

Vi erbjuder
På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi är en platt organisation och hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och få gehör för dina idéer. 

Rollen är på heltid, tillsvidare och utgår från vårt huvudkontor i Göteborg. Vi har för avsikt att tillsätta den så snart som möjligt och intervjuer sker löpande. 

Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet ”Digital and marketing Coordinator”. Sista ansökningsdag 18/12, rollen kan tillsättas tidigare. 

 


Extrasäljare till vår konceptbutik i Göteborg

I rollen som säljare i Tell Me More Concept store är du en viktig ambassadör för Tell Me More och en duktig säljare som är lyhörd inför kunden. Du brinner för det personliga mötet i butik och för att skapa en bra upplevelse för varje enskild besökare. Du tar en aktiv del i de mål som finns för butiken och strävar efter att uppnå dem. Som säljare är du i första hand till för kunden men under lugnare stunder är du även behjälplig med att hålla butiken ren och snygg och ser till att butiken är väl påfylld enligt uppsatta riktlinjer. 

Rollen är en behovsanställning med arbetspass både under vardagar och helger. Arbetsmängd varierar både per månad och säsong. Vi ser att du har en annan sysselsättning på deltid med relativt flexibla tider.  

Vi söker
Som person har du inga problem med att jobba självständigt och ta egna initiativ men du är också en stark lagarbetare. Vi ser gärna att du har ett inredningsintresse, men det viktigaste är att du älskar att möta kunder och sätter en stolthet i att representera butiken du arbetar i. Erfarenhet från en liknande roll är meriterande. 

Vi erbjuder
På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi är en platt organisation och hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och få gehör för dina idéer. 

Tjänsten är en timanställning. Vi har för avsikt att tillsätta den så snart som möjligt och intervjuer sker löpande. 

Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet ”Säljare konceptbutik”. Sista ansökningsdag 18/12, rollen kan tillsättas tidigare. 

 

 


 

Shop