Cart
 

 Butikschef till vår konceptbutik i Göteborg

Du brinner för det personliga mötet i butik och för att skapa en bra upplevelse för varje kund. I din roll som butikschef är du ansvarig för den dagliga driften i butiken, schemaläggning och för vissa administrativa uppgifter. 

Som person har du inga problem med att jobba självständigt och ta egna initiativ. Vi ser gärna att du har ett inredningsintresse, men det viktigaste är att du älskar att möta kunder och sätter en stolthet i att representera butiken du arbetar i. Erfarenhet från en liknande roll är meriterande.

Vår ambition är att tillsätta tjänsten under sommaren och vi har intervjuer löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 3/6. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet Butikschef.

 

Vikariat för rollen Sales administrator & coordinator

I den här rollen är du en viktig nyckelperson på Tell Me More som har den dagliga kontakten med våra återförsäljare både i Sverige och internationellt. Du arbetar med ordermottagning, utskicksplanering, reklamationer samt hantering av kundreskontra. I rollen ingår viss nykundsbearbetning samt förberedelse och genomförande av utställning på branschmässor. 

Vi söker dig som brinner för sälj och kundservice, som är prestigelös och uppskattar att vara en viktig del i ett mindre företag. Du gillar att ha många bollar i luften och är strukturerad och noggrann. Erfarenhet från branschen eller en liknande roll är meriterande. Du utgår från vårt kontor i centrala Göteborg men kundbesök och medverkan på mässor ingår också i rollen. 

Vi har för ambition att tillsätta rollen till sommaren och har intervjuer löpande, därför tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt men senast den 3/6. Skicka din ansökan med cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet Sales administrator & coordinator.

Shop