Cart
 

Lediga tjänster


Production, purchase & logistic Coordinator, vikariat

I rollen som Purchase and Logistic coordinator har du hand om den dagliga kontakten med våra producenter och leverantörer. Du är delaktig och drivande i hela processen från idé till att produkten finns på vårt lager. Du gör inköpsförslag baserat på försäljningssiffror och är ansvarig för att ha koll på aktuell lagerstatus. I rollen är du ansvarig för att tillgodose respektive producent med all nödvändig information samt att följa och driva lagda orders. Du är också delaktig i framtagandet av nya produkter såväl som i arbetet med eventuella nya produktkategorier. I rollen ingår även att ha kontakt med våra logistikpartners och hantera logistiken kring inköp och leveranser. 

Vi söker en strukturerad och noggrann person som inte har några problem med att planera och styra sin tid och sina uppgifter. Du trivs lika bra med att sitta i excel och göra beräkningar som att vara delaktig i diskussioner kring kommande säsongers försäljningsprognos eller hantera produktionsprover. Du bör ha relevant utbildning och/eller erfarenhet samt vara obehindrad i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi tror också att du trivs i en mindre organisation där du får möjlighet att vara del av flera olika områden och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi är en platt organisation och hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och få gehör för dina idéer. 

Rollen är ett vikariat på heltid med utgångspunkt på vårt kontor i centrala Göteborg. Tillträde så snart som möjligt, vikariatet sträcker sig fram till och med mars 2021. 

Ansök senast 29/2 genom att skicka CV och personligt brev till work@tellmemore.se. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. 

Shop