Cart
 

Lediga tjänster


Vi söker en duktig butikssäljare med kunden i fokus


I rollen som säljare i Tell Me More Concept store är du en viktig ambassadör för Tell Me More. Du brinner för det personliga mötet i butik och för att skapa en bra upplevelse för varje enskild besökare. Du tar en aktiv del i de mål som finns uppsatta och jobbar dagligen för att uppnå dem. Som säljare är du i första hand till för kunden men tillsammans med butikschef är du också drivande i att förvalta och utveckla butiken.

Tjänsten är tillsvidare på deltid (75%) med varierande arbetstider inkluderande helg. 

Den vi söker:
Som person har du inga problem med att jobba självständigt och ta egna initiativ men du är också en stark lagarbetare. Vi ser gärna att du har ett brinnande inredningsintresse, även om det viktigaste är att du älskar att möta kunder och sätter en stolthet i att representera butiken du arbetar i. Du är prestigelös och tycker om ett varierat arbete. Vi ser gärna att du har jobbat i butik tidigare eller har annan sälj- och serviceerfarenhet.  

Det är meriterande om du:

  • Kan påvisa goda säljresultat eller uppskattat servicearbete
  • Har ett stort intresse för, och kunskap inom, inredning och design
  • Har god datorkunskap och erfarenhet av att ha jobbat i olika affärssystem
  • Har körkort

Vi erbjuder:
På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Hos oss har du möjlighet att växa, att vara med och påverka och få gehör för dina idéer.

Tjänsten är en tillsvidare-anställning med omfattning på 75%. Vi har för avsikt att tillsätta den så snart som möjligt och intervjuer sker löpande.

Skicka din ansökan i form av cv och personligt brev till work@tellmemore.se, märk mailet ”Säljare konceptbutik”. Sista ansökningsdag 210318, rollen kan tillsättas tidigare.

Shop