A Touch of Serenity

Serenity översätts med att det är ett tillstånd att vara lugn och fridfull. I en hektisk vardag med stunder av kaos blir lugnet återhämtningen för dig själv. Inför den här säsongen har vi tagit in detta i hemmet för ett lugnt och harmoniskt sätt att leva. Vår filosofi kretsar kring idén att varje hörn av ditt hem har en historia att berätta – från möbler och föremål till färger och texturer. Vi tror att ditt hem inte bara är en plats att bo på; det är en plats där minnen skapas, relationer vårdas och en plats där du kan vara i harmoni. Med färger som ginger, spice, taupe, seagrass och hazelnut tror vi att detta kommer att ge "a touch of serenity".

Denna höst introducerar vi en ny linnekollektion för sovrum, vardagsrum och kök som är OEKO-TEX cerifierad. Du hittar vackra kuddar och plädar i kraftigt linne som du enkelt kan kombinera med vår nuvarande kollektion. Vår lykta Lyric kommer i två nya härliga färger som blir ett fint tillskott till våra befintliga färger.

Vi tar också in nya objekts i vår kollektion som är tillverkade i naturmaterial - terrakotta och travertin. Produkterna har vackra former och tillverkat för hand av hantverkare med många års hantverk. För att hitta ditt inte lugn skriv ner dina tankar i våra nya anteckningsböcker gjorda av återvunnet papper och med ett omslag som är tillverkat av överbliven bomull från modeindustrin.

 

Leon Terrasina

Leon terrasina Tell Me More

Sumak hemp rug brown Tell Me More

Inför den här säsongen gjorde vi vår fotografering av nya produkter i en av Göteborgs äldsta byggnader - Kronhuset, som byggdes redan år 1642, bara några år efter att Göteborg grundades av Gustav II Adolf.

Kronhuset spelade en viktig roll för staden och användes som lager för artilleri där kanoner, krigsmateriel och mat förvarades. Under åren har byggnaden använts för en mängd olika aktiviteter – som militärlager, som rikssal för regeringen 1660, som kyrka, museum och på senare tid som konserthus.

Idag är det ett attraktivt resmål för turister och det är skyddat som byggnadsminne och har ett mycket högt kulturellt och historiskt värde. Vi fick fotografera våra nyheter för AW23 och njuta av Kronhuset från insidan. Om du är i Göteborg är detta en fantastisk byggnad att besöka.

 

Lyric Tell Me more Taupe

Emilio Terracina Tell Me more

Lyric Ginger Tell Me More

 

SHOP THE JOURNAL

Produkten har blivit tillagd i varukorgen