Formex AW23


Förra veckan åkte vi till Stockholm för att ställa ut på Formex. Det var fantastiskt kul att få träffa kunder, stylister, press och speciellt spännande att träffa nya kunder. Hela Tell Me More teamet var där och presenterade nyheterna för säsongen Autmumn Winter 2023. Vår ny kollektion var mycket uppskattad av våra kunder och vi fick så fin feedback på vår nya doftserie och även på vår nya linnekollektion.

I vår nya linnekollektion finns härliga sängkläder, kuddfodral, servetter, bordsdukar och kökshanddukar i flera vackra och tidlösa färger. Få en liten inblick från Formex och vår monter...
 

Leon Terrasina

Leon terrasina Tell Me More

Sumak hemp rug brown Tell Me More

Vi presenterade vår nya doftserie som innehåller fyra doftljus i dofterna Artist, Botanist, Nomad och Voyager och doftpinnar i dofterna Nomad och Voyager. 

Frida från Trendenser och Stefan från Trendstefan kom förbi vår monter när de gick "Design Walk" för att prata om trender och vad som är nytt för den här säsongen. Helena från Tell Me More fick säga några ord om den nya kollektionen, hur den har satts ihop och idén bakom den.
 

Leon Terrasina

Leon terrasina Tell Me More

Sumak hemp rug brown Tell Me More

Produkten har blivit tillagd i varukorgen