Inspiration Påsk

Att duka med naturliga färger inför påsk är ett fantastiskt sätt att skapa en atmosfär av lugn och harmoni. Vi väljer jordnära toner som varm beiget, vitt och mild grönt med inslag av brunt i detaljer. För att förstärka den naturliga känslan väljer vi vårt stengods Vince och Bon. Stengodsets rustika och unika yta ger en känsla av genuinitet och närhet till naturen vilket ger en med avslappnad atmosfär runt påskbordet.

Kombinera stengodset med mjuka textilier i linne för att addera en touch av enkel elegans. Linnet ger en känsla av vardagslyx och dess naturliga struktur kompletterar perfekt den rustika känslan från stengodset. Välj neutrala färger eller subtila mönster för att komplettera den naturliga paletten och låt textilierna mjuka upp bordets dukning. Plocka in blommor som går ton i ton eller bryt med färg som accent.

Att duka med naturliga färger, stengods och linnetextilier skapar du en påskbordsdukning som inte bara är vacker att se på, utan också bjuder in till avkoppling och gemenskap runt bordet. Det är en enkel men effektfull metod för att hylla både säsongen och naturens skönhet. Upptäck vårt sortiment av dukar, servetter och stengods. Du hittar även vackar vinglas och ljuslyktor för att skapa en vacker inbjudande dukning.

 

Tell Me More easter table setting

Tell Me More easter table setting galette

 Tell Me More showroom textiles

 

Tell Me More easter table setting lyric

Tell Me More easter tolouse

Tarano Tell Me More Luna

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen