Ljuslyktor är höstens måste

Äntligen kan vi börja tända alla vackra ljus som ger höstkvällarna den där speciella stämningen. Nu när dagarna blir allt kortare och löven börjar falla är det ju extra mysigt med tända ljus för att lysa upp det kommande mörka vinterhalvåret. I vår kollektion finns två serier med handgjorda ljuslyktor, Frost och Lyric. Alla ljuslyktor är munblåsta vilket gör dem unika i färg och form med hög kvalitet. Här på Tell Me More älskar vi alla dem personligen och plockar gärna in dem i vår inredning. Det är lätt att inreda med dem, man kan använda dem tillsammans i en stor grupp eller var för sig. Mixa färger, serier eller låt det gå ton i ton. I höst är det fortfarande toner av brunt som blir en snygg accentfärg till det ljusa grå/beiga. Låt oss inspirera dig med några bilder så du kan hitta dina favoriter bland våra ljuslyktor. 

 

lyric brown frost ljuslykta tell me more

lyric brown frost ljuslykta tell me more

lyric brown ljuslykta tell me more

 

lyric brown frost ljuslykta tell me more

 

Handgjorda med en traditionell teknik

För oss är tillverkningen av våra produkter är en viktig del i vår företags vision. Vår ljuslykta Lyric är munblåst med en traditionell teknik som ger ljuslyktorna vackra skiftningar i glaset. Frost rullas i ett salt direkt efter att den är färdig för att få det rätta ytskiktet som just ger Frost sin vackra karaktär. Vi gillar enkelhet och tidlösa kollektioner där man ska kunna kombinera färger och mönster för att leva över tid. Ljuslyktorna går att matcha med varandra i olika färger eller storlek. 

 

____________________________________

 

Färgval i höstens inredning

Ibland är det svårt att veta vilken färg som man ska välja, här kommer lite inspiration som kan hjälpa till på vägen. När vi tar fram vår färgskala vill vi att de ska återfinnas genom hela kollektionen. Du dukar enkelt upp en middag med våra linnedukar och kan då matcha med ljuslyktor i samma ton. Eller kuddar i vardagsrummet som kan plocka upp färg från en ljuslykta. Kanske blir det olive green som blir din favorit i höst.

 

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

SHOP THE JOURNAL

Produkten har blivit tillagd i varukorgen