Showroom SS23

 

Sneak peek in i vårt härliga showroom i Göteborg. Vi älskar denna period som bjuder på alla trevliga möten med våra kunder. Vi har just klarat av mässor och har nu inbokade kundmöten hos oss i centrala Göteborg. I vår kommer det in flera trevliga nyheter för det dukade bordet. Nya stengodsserier som blir ett vackert komplement till våra befintliga serviser. När vi dukar gör vi det gärna med en neutral bas för att sedan addera till några olika uppläggningsfat eller tallrikar som får dukningen att leka med färg och form. Lite av vår filosofi - att kunna blanda och mixa från hela kollektionen. Kom förbi oss och vi bjuder på en god kopp kaffe med en nybakad croissant eller ett glas bubbel, beroende på när ni kommer till oss.

 

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

rivoli-stengods-group

I vårt showroom hittar du som återförsäljare hela vår kollektion samt alla nyheter för säsongen. En nyhet som kommer i vår är RIVOLI som består av tre olika uppläggningsskålar i stengods, där ingen skål är den andra lik och där mönstret varierar från skål till skål. Detta gör att varje produkt är unik i mönster och karaktär. Vi har ett komplett sortiment för en vacker dukning eftersom vi har ljuslyktor, linnedukar, servetter och bordstabletter. Allt går att matcha och kombinera efter din egen stil.

 

centro-soft-grey-bon-group

centro-deep-plate-soft-grey

centro-wheat-vince

CENTRO är en annan nyhet i stengods som finns i två dova färger, soft grey och wheat. CENTRO är handgjord och har en matt yta med en subtil känsla. I år är trenden varma vita toner och då är Centro wheat ett perfekt val. Utöver våra nyheter har vi ju fortfarande alla härliga linnekuddar att inreda ute med och våra hampamattor som skapar en rustik och skön känsla för sommarhuset på landet. Välkommen till oss och boka gärna tid så visar vi hela kollektionen för dig och hur du bäst kombinerar och sätter samman för en vårig och somrig känsla inför 2023.


BOKA HÄR

 

bastia-serving-plates

taranto-serving-plates

Produkten har blivit tillagd i varukorgen