Why sleep when you can dream

 

Vi älskar lite skrynkligt stentvättat linne, ett hållbart naturmaterial som bara blir bättre med tiden. Vår linnekollektion är tillverkat av lin som kommer från Europa, där jordarna och temperaturen är optimala för linet att växa. Visste du att det finns många fördelar med att sova i sängkläder som är gjorda i 100% linne. En av anledningarna är att linne alltid känns fräscht och behagligt mot huden samt att det absorberar fukt. Linne känns svalt på sommaren och varmt på vintern. Linne skrynklar också lätt, vilket är en annan av tygets egenskaper. Mangling (och på senare år förstås även strykning) av linne gör att materialet både blir mjukare och mer smutsavvisande.

Hos oss hittar du sängkläder för enkel- liksom dubbelsäng, underlakan och örngott i olika storlekar. Bädda och kombinera efter ditt tycke och smak, kanske kombinerar du olika färger eller bara går för ton i ton. Möjligheterna är många och det går att variera och inreda efter säsong och miljö. På sommaren passar det krispiga vita medans under vinterhalvåret väljer du kanske en mer murrig färg. Inspireras och njut av vår underbara och bästsäljande kollektion på Tell Me More. Why sleep when you can dream? 

 

bed_linen_journal

close_up_linen_journal

rivoli-stengods-group

Här har vi bäddat med färgen chestnut och kombinerat med vårt randiga linnekuddvar Siena i 65x65. Vi kombinerar gärna med färgen grey/white i örngotten och vid fotändan har vi lagt överkastet Brick i färgen charcoal. Skapa stämning med våra mattor, till sovrummet kanske en gångmatta Sumak Café för att skapa värme och känsla. Låt vår vackra morgonrock Santo bli ett signum för dina drömmars värld. 

 

santo_robe_journal

close_up_santo_

centro-wheat-vince

 

SHOP THE JOURNAL

Produkten har blivit tillagd i varukorgen