JOBBA MED OSS

______
 

VI SÖKER SALES & FINANCIAL COORDINATOR

 

I rollen som Sales & Financial Coordinator har du ett övergripande ansvar för kundtjänst och orderhantering inom B2B. Du kommer ha daglig kontakt med våra kunder och ansvara för att planera logistikflödet från lager till kund. Du är också ansvarig för att administrera kundreskontran vilket innebär fakturering, hantering av påminnelser och inkassokrav. I rollen ingår ansvar för att ta fram underlag till och ha kontakt med vår redovisningsbyrå, hantering av enklare redovisningsrelaterade uppgifter samt betalning av leverantörsfakturor. I rollen ingår även att vara behjälplig inför och vara delaktig i genomförandet av branschmässor och kundevent. Resor förekommer i tjänsten. 

 

Egenskaper

Vi söker en strukturerad och noggrann person som inte har några problem med att planera och styra sin tid och sina uppgifter. Du trivs lika bra med att ha kundkontakt som att arbeta i våra olika system för att följa orderflödet, planera och stämma av kommande sändningar eller administrera kundreskontran. Du är obehindrad i både svenska och engelska i såväl tal som skrift. Vi tror också att du trivs i en mindre organisation där du får möjlighet att vara del av flera olika områden och inte är rädd för att hjälpa till där det behövs.

 

Vi erbjuder

På Tell Me More får du ett dynamiskt arbete i en kreativ och inspirerande miljö. Vi är ett tight team som har roligt på dagarna och tycker om att jobba tillsammans för att nå uppsatta mål. Vi är en platt organisation och hos oss har du möjlighet att vara med och påverka och få gehör för dina idéer. 

 

 

Rollen är på heltid med utgångspunkt på vårt kontor i centrala Göteborg. Vi tar gärna emot din ansökan redan nu men intervjuer kommer att inledas V.2. Tillträde så snart som möjligt.

 

Skicka din ansökan till work@tellmemore.se

 

 

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen