Cart
 

Vårt huvudkontor och showroom ligger i Vasastan i Göteborg.
Kontakta oss gärna på sales@tellmemore.se för att boka ett möte i vårt showroom. 

VÅR HISTORIA

Tell Me Mores koncept är att göra funktionella produkter av högkvalitativa material, i naturnära färger och former. Produkterna tas fram med en ambition om att de ska användas med kärlek och över lång tid. Hantverket är centralt för oss och vi jobbar lokalt med duktiga hantverkare runt om i världen. Vi brinner för entreprenörskap och stöttar gärna mindre aktörer genom att jobba långsiktigt tillsammans. Vi är stolta över att ha varit delaktiga i andra företags tillväxtsresor samtidigt som vi själva har vuxit. 

Basen i Tell Me Mores kollektion är jordiga toner och mönster kombinerat med en ljus skandinavisk stil. Den första produktkategorin vi utvecklade var våra hampamattor som fortfarande idag är en viktig del av kollektionen. Tidigt hade vi också en längtan efter att hitta och utveckla den perfekta linneserien. För oss är det ett riktigt mjukt linne som gör sig vacker lite lätt skrynklig, ett linne av riktigt hög kvalitet som leder bort fukt och andas. Idag har vi en bred kollektion av sänglinne i många färger och storlekar, gjorda för att mixas och matchas efter tycke och smak. Vi hoppas att du hittar produkter i vår kollektion som du vill ha hemma och som du kommer att uppskatta under lång tid. 

Tell Me More grundades 2012 av paret AnnaLena och Marcus som delar en passion för det textila och för genuint hantverk. Du hittar vårt huvudkontor, showroom och konceptbutik i Göteborg.   

Shop